Betingelser

   Book time: Majorstuen | Røa

majorstuen trafikkskole

Book time Kontakt oss

OM Majorstuen Trafikkskole

Majorstuen Trafikkskole ble etablert i 2015. Alle lærere ved Majorstuen Trafikkskole AS har pedagogisk lærerutdannelse fra Nord Universitet. og Met Universitet og er godt kvalifisert til å gi deg sikker kjøreopplæring.

Majorstuen Trafikkskole AS er en trafikkskole med dyktige kjørelærere og gode resultater, som leverer kjøreopplæring av høy kvalitet. Hos oss får du alt du trenger av opplæring, kurs og veiledning på veien mot førerkortet. Vårt mål er at alle våre elever skal være på nivå ved oppkjøring og bli trygge og sikre trafikanter.

Kontakt oss for å planlegge din vei mot førerkortet.

Linker vi anbefaler

Vi er forkjempere for god trafikksikkerhet og jobber aktivt der vi kan for å både fotgjengere og førere til å bli oppmerksomme i trafikkbildet, dette er linker vi ønsker å dele for å fremme god trafikksikkerhet:

Lærerne 

Kontor - Kari Evjan
400 55 070

Stein Sollihagen Hauge - Faglig leder
  453 95 768 - B-man/aut. BE / B96 A. A1. A2

Edvard Norum
  416 41 425 - B-man A. A2. A1
Olav Dypfest
  919 04 757 - B-aut.

Kenneth Arntsen
 483 80 420 B-aut

Amar Bokhari 

 906 24 428  B-man

Christoph Øhre

919 20 633 B-man,B-aut, BE,

Morten Ressem 

 920 59 362 B-aut

Haakon Pran innstruktør Førstehjelp

473 62 938

 

Har du behov for kjøretimer?

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å komme i gang med opplæring og øvelseskjøring.

Bil, motorsykkel og tilhenger

Hos oss kan du delta på trafikalt grunnkurs, og få opplæring i klasse B, B96, BE, A, A1 og A2. All vår opplæring følger naturligvis godkjent læreplan, og vi legger vår ære i å gi deg kvalitet og fagkunnskap fra øverste hylle.

Les mer om førerkort for personbil, motorsykkel og tilhenger.

Kontakt oss

Sentralt plassert på Majorstuen

Majorstuen Trafikkskole AS er sentralt plassert på Majorstuen i Oslo, med kurslokaler i Hegdehaugsveien 36 B ( inngang Professor Dahls Gate). Oppmøtested for kjøretimer klasse B personbil er i Majorstuveien 31C ( inngang fra Neubergaten). Med gangavstand fra T-Bane, Trikk og Buss i Majorstukrysset.

Vi ønsker å ta ansvar for miljøet og satse grønt. Hos oss kan du derfor ta kjøretimer i vår nye hydrogenbil, Hyundai Nexo.