Majorstuen Trafikkskole

Om oss

OM MAJORSTUEN TRAFIKKSKOLE

Majorstuen Trafikkskole ble etablert i 2015. Alle lærere ved Majorstuen Trafikkskole AS har pedagogisk lærerutdannelse fra Nord Universitet. og Met Universitet og er godt kvalifisert til å gi deg sikker kjøreopplæring.

Majorstuen Trafikkskole AS er en trafikkskole med dyktige kjørelærere og gode resultater, som leverer kjøreopplæring av høy kvalitet. Hos oss får du alt du trenger av opplæring, kurs og veiledning på veien mot førerkortet. Vårt mål er at alle våre elever skal være på nivå ved oppkjøring og bli trygge og sikre trafikanter.

Kontakt oss for å planlegge din vei mot førerkortet.

LINKER VI ANBEFALER

Vi er forkjempere for god trafikksikkerhet og jobber aktivt der vi kan for å både fotgjengere og førere til å bli oppmerksomme i trafikkbildet, dette er linker vi ønsker å dele for å fremme god trafikksikkerhet:

Majorstuen Trafikkskole AS

Lærerne hos oss

Du kan også kontakte Kari Evjan via kontoret på (+47) 400 55 070

Edvard Norum

(+47) 416 41 425

Olav Dypfest

(+47) 919 04 757

Carl Isak Nerhagen

(+47) 934 32 896

Rediger
Kenneth Arntsen

(+47) 483 80 420

Amar Bokhari

(+47) 906 24 428

Christoph Øhre

(+47) 919 20 633

Morten Ressem

(+47) 920 59 362

Jan Henning Thorsen

(+47) 408 82 847

Har du behov for kjøretimer?

Hos oss kan du delta på trafikalt grunnkurs, og få opplæring i klasse B, B96, BE, A, A1 og A2. All vår opplæring følger naturligvis godkjent læreplan, og vi legger vår ære i å gi deg kvalitet og fagkunnskap fra øverste hylle.

 

Bil

Majorstuen Trafikkskole tilbyr trafikkopplæring av høy kvalitet med gode resultater. Vi er en trygg og god partner på veien mot førerkortet, og sørger for at du stiller sterkt når oppkjøringsdagen kommer.

MC

Vi har i mange år lært elever hvordan de skal bli gode motorsykkelførere, fra den grunnleggende opplæringen til bestått førerprøve. Sammen når vi målet ditt om å ta førerkort for motorsykkel.

Henger

For å kjøre bil og tilhenger med en totalvekt på mer enn 3.500 kg, stilles det krav til ekstra trafikkopplæring. Du trenger førerkort klasse B, og tilleggsopplæring i klasse B96 eller BE. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss

Start din vei mot førerkortet

Det er mye som skal læres før du er klar til å sette deg bak rattet på egen hånd. Førerkortet gir deg mange muligheter, men også et stort ansvar. Kontakt oss i dag for å starte din vei mot førerkortet!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer