Betingelser

   Book time: Majorstuen | Røa

Aktuellt

 • Siste nytt : 

  Med opphevelsen av arrangementsforbud i Oslo betyr det at alle Trafikale Grunnkurs, og andre kurs som arrangeres i klasserom,nå er i gang igjenn En-til-en opplæring, altså ordinære kjøretimer kan gjennomføres ut i fra de gjeldende reglene om smittevern i Covid-19 forskriften.

 • I disse Corona tider er det viktig for oss at alle føler seg trygge som elever på Majorstuen Trafikkskole, at vi driver smittevernfaglig ansvarlig  enten det er i kjøretimene eller på kurs.
  Trafikkskolene er lagt under §15 og §15a i Covid-19-forskriften. Det er ikke rapportert om noen tilfeller av smittespredning i forbindelse med trafikkopplæring.
   
  Dette gjør vi:
   
   
  Kurslokaler rengjøres før hvert kurs og det er tilgjengelig hånddesinfeksjon og munnbind.
   
  Mørkedemo gjennomføres etter forskriftene med 2 elever i hver bil.
   
  Det er ingen servering på kursene eller på våre kontorer og elevene møter trafikklærer til kjøretime utenfor våre lokaler.
   
  Munnbind skal brukes på kurs, i kjøretimene, ved kjøring på bane og det er obligatorisk ved oppkjøring på trafikkstasjonene.

Velkommen til oss - kjøretimer kan bookes i vår bookingkalender.

 

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bli kontaktet kan du benytte vårt kontaktskjema. Vi tilgjengelig på e-post og på telefon   400 55 070