Betingelser

   Book time: Majorstuen | Røa

Aktuellt

 • Siste nytt : Dette gjelder fram til 25.mars 2021: 

  Med arrangementsforbud i Oslo betyr det at alle Trafikale Grunnkurs, og andre kurs som arrangeres i klasserom, må avlyses eller utsettes. En-til-en opplæring, altså ordinære kjøretimer kan gjennomføres ut i fra de gjeldende reglene om smittevern i Covid-19 forskriftens §15.

 • I disse Corona tider er det viktig for oss at alle føler seg trygge som elever på Majorstuen Trafikkskole, at vi driver smittevernfaglig ansvarlig  enten det er i kjøretimene eller på kurs.
  Trafikkskolene er lagt under §15 og §15a i Covid-19-forskriften. Det er ikke rapportert om noen tilfeller av smittespredning i forbindelse med trafikkopplæring.
   
  Dette gjør vi:
   
  Det er færre deltagere på kursene slik at alle kan sitte med god avstand på oppmerket sted.
   
  Kurslokaler rengjøres før hvert kurs og det er tilgjengelig hånddesinfeksjon og munnbind.
   
  Mørkedemo gjennomføres etter forskriftene med 2 elever i hver bil.
   
  Det er ingen servering på kursene eller på våre kontorer og elevene møter trafikklærer til kjøretime utenfor våre lokaler.
   
  Munnbind skal brukes på kurs, i kjøretimene, ved kjøring på bane og det er obligatorisk ved oppkjøring på trafikkstasjonene.

Velkommen til oss - kjøretimer kan bookes i vår bookingkalender.

 

Dersom du har spørsmål eller ønsker å bli kontaktet kan du benytte vårt kontaktskjema. Vi tilgjengelig på e-post og på telefon   400 55 070