Betingelser

   Book time

Personvern

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor følger vi en strikt integritetspolicy. Den forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og anvender informasjonskapsler (cookies), og hvordan vi beskytter brukernes integritet. 

All behandling av personopplysninger i Majorstuen Trafikkskole AS skal følge det til enhver tid gjeldende personvernregelverket, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Personopplysninger 
Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Typiske personopplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-post og fødselsnummer. 

Formål og behandlingen av personopplysningene dine 
For potensielle eller eksisterende kunder/elever kan vi behandle personopplysninger relatert til denne relasjonen. Dette innebærer håndtering av informasjon du sender til oss via nettsiden vår, per e-post eller gjennom andre kanaler og informasjon knyttet til våre formål som er hentet inn via interne nettverk, sosiale medier eller tredjepart. Formålet med denne behandlingen er kunne yte trafikkopplæring i tråd med gjeldende regelverk. 

Hvilke personopplysninger behandles? 
Vi behandler informasjon som er relevant for vårt formål slik som: Fornavn og etternavn, e-postadresser, telefonnummer, fødsels-og personnummer, korrespondanse mellom deg og Majorstuen Trafikkskole AS, samt informasjon om kjøreopplæringen. 

Om behandlingen. 
Majorstuen Trafikkskole AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningen. (Behandlingsansvarlig). Spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger kan rettes til post@majorstuen-trafikkskole.no. Majorstuen Trafikkskole AS benytter administrasjons- og bookingsystemet TABS. I TABS lagres informasjon om navn, e-post, telefonnummer, fødsels- og personnummer samt informasjon knyttet til kjøreopplæringen. Informasjonen lagres for å kunne yte trafikkopplæring og som grunnlag for fakturering. 

Lagring av data
Personopplysninger som du har registrert hos Majorstuen Trafikkskole AS lagres på servere i Norge og Europa. Det lagres ikke personopplysninger i land utenfor EU/EØS.

De vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen eller lovforpliktelser vi har.

Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Dette gjøres for å:

  • Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Gjøre det lettere for deg å navigere på nettstedet.
  • Gjøre det mulig for systemet å kjenne igjen faste brukere for å kunne tilpasse tjenestene.
  • Iblant anvender vi tredjepartsinformasjonskapsler fra andre firma for å gjøre markedsundersøkelser og trafikkmålinger, og for å forbedre funksjonaliteten på nettstedet.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org

Dine rettigheter
Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til post@majorstuen-trafikkskole.no. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager. 

Innsyn i egne opplysninger 
Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg. 

Korrigering av personopplysninger
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende innenfor de rammer vårt formål for behandling av personopplysningene setter.

Sletting av personopplysninger 
Med mindre forespørselen om sletting er omfattet av et unntak kan du kreve sletting av opplysningene dine i følgende tilfeller: 

  • Dersom du benytter deg av din rett til å protestere mot bruk av personopplysningene dine.
  • Dersom virksomheten behandler personopplysningene dine fordi du har gitt samtykke og du trekker tilbake samtykket.
  • Dersom du er mindreårig og har brukt en digital tjeneste, slik som sosiale medier.
  • Dersom det ikke lenger er nødvendig å beholde opplysningene dine – formålet med opplysningene er oppnådd.
  • Dersom opplysningene har blitt innhentet ulovlig.
  • Dersom virksomheten har sletteplikt etter loven.

Majorstuen Trafikkskole AS vil gjennomføre sletting uten ugrunnet opphold og normalt senest innen én måned.

Typiske tilfeller hvor et unntak vil hindre sletting er at lovforpliktelser hindrer oss fra å slette eller at behandlingen er nødvendig for at vi skal kunne fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Klage
Datatilsynet er den myndighet som er ansvarlig for å overvåke anvendelsen av lovgivningen og er klageinstansen for området. Vi håper du i første rekke henvender deg til majorstuen-trafikkskole.no dersom du mener Majorstuen Trafikkskole AS behandler dine personopplysninger feilaktig. 

Endring av personvernerklæringen 
Majorstuen Trafikkskole AS kan fra tid til annen oppdatere eller endre personvernerklæringen, og vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne regelmessig. Når vi oppdaterer personvernerklæringen vil den nye erklæringen publiseres på våre hjemmesider. Dersom endringen er materiell for vår behandling av dine personopplysninger eller vi av andre årsaker ønsker å informere om oppdateringen vil vi varsle deg på den e-postadresse vi har registrert hos oss

Til hovedsiden