Betingelser

   Book time: Majorstuen | Røa

våre KURS   

vi har kurs for Bil, tilhenger og MC

Dersom du er over 25 år trenger du ikke å gjennomføre Trafikalt grunnkurs, men som en del av den grunnleggende opplæringen Førstehjelpskurs / Tiltak ved ulykke og Mørkedemo, i tillegg til disse kommer kursene som er en del av den obligatoriske opplæringen for førerkort klasse B. 

  • Sikkerhetskurs på øvingsbane (180 minutter)
  • Bilkjøringes risiko (90 minutter)
  • Kjøring i landeveis miljør (225 minutter)
  • Planlegging og kjøring i variert miljø (180 minutter)
  • Refleksjon og oppsummering (90 minutter)

Kursene som er en del av den obligatoriske opplæringen bookes via kjørelærer når man har nådd nivået kurset krever i bikjøringsferdigheter. 

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende booking eller kurs.

Førstehjelp Kurs kl B/BAUT 

  • Førstehjelp / Tiltak ved ulykke (varighet 180 minutter)

Førstehjelp kurs er er for deg som er eldre enn 25 år, dersom du er under 25 år er tiltak ved ulykke en del av vårt Trafikale grunnkurs. Alle som tar førerkort plikter å hjelpe til ved trafikkuhell. Kurset går igjennom både teori og praksis slik at du får en god opplæring i hvordan du som sjåfør skal agere ved uhell. Sikre, varsle og redde. Vi jobber mot at våre sjåfører skal bli trygge i trafikkbildet slik at vi gjennom vår gode opplæring kan redusere antall ulykker ytterligere. 

Mørkedemo kurs kl B

Mørkekjøring er en del av trafikalt grunnkurs og foregår i bil i reelle trafikksituasjoner. Det er trafikklæreren som kjører, mens du som elev er passasjer. Vi anbefaler å ta mørkekjøring så tidlig som mulig i opplæringen. På mørkekjøring lærer du om: årsakssammenhenger ved ulykker i mørket vurdering av risiko, rett lysbruk og atferd ved kjøring, parkering og nødstopp i mørket.

Merk! Tar du trafikalt grunnkurs i perioden 16. mars – 31. oktober uten å få gjennomført mørkekjøring, er beviset kun gyldig i tiden 16. mars - 31. oktober. For å kunne øvelseskjøre i perioden 1. november - 15. mars må du gjennomføre mørkekjøring først. 

kurs for tilhenger BE og B96

  • Lastsikringskurs  (varighet 90 minutter)
  • Sikkerhetskurs på vei (varighet 180 minutter)

Lastsikringskurs er et obligatorisk kurs i sikring og merking av last
 for deg som skal ta førerkort klasse BE og B96. Kurset skal hjelpe deg til å forstå hvor viktig det er å sikre og merke last, og lære måter å sikre lasten i hengeren slik at du kan transportere sikkert på veien. 

Sikkerhetskurs på vei er det andre obligatoriske kurset for å få førerkort for tilhenger. Dette blir booket inn med kjørelærer når nivået for dette er nådd i opplæringen. Under kurset skal du blant annet kjøre for å utvikle kjørekompetansen din og reflektere over erfaring med å kjøre bil og tilhenger.

Traffikalt grunnkurs / PÅMELDINGSLINK 

Førstehjelp / Påmeldingslink 

Førstehjelp / Tiltak ved ulykke - ta kontakt for neste kurs

Mørkedemo / Påmeldingslink 

Trafikant i mørket / Mørkedemo gjennomføres høsten 2020, øvelseskjøring kan gjennomføres i perioden 16.03 - 31.10 uten gjennomført kurs.

Tilhenger BE og B96 / PÅMELDINGSLINK 

Lastsikringskurs - ta kontakt for neste kurs

MC KURS / booking 

MC Teori - ta kontakt for neste kurs.

Klikk her For mer info vedrørende førerkort for MC

Har du behov for kjøretimer?

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å komme i gang med opplæring og øvelseskjøring.

Bil, motorsykkel og tilhenger

Hos oss kan du delta på trafikalt grunnkurs, og få opplæring i klasse B, B96, BE, A, A1 og A2. All vår opplæring følger naturligvis godkjent læreplan, og vi legger vår ære i å gi deg kvalitet og fagkunnskap fra øverste hylle.

Les mer om førerkort for personbil, motorsykkel og tilhenger.

Kontakt oss

Sentralt plassert på Majorstuen

Majorstuen Trafikkskole AS er sentralt plassert på Majorstuen i Oslo, med kurslokaler i Hegdehaugsveien 36 B ( inngang Professor Dahls Gate). Oppmøtested for kjøretimer klasse B personbil er i Majorstuveien 31C ( inngang fra Neubergaten). Med gangavstand fra T-Bane, Trikk og Buss i Majorstukrysset.

Vi ønsker å ta ansvar for miljøet og satse grønt. Hos oss kan du derfor ta kjøretimer i vår nye hydrogenbil, Hyundai Nexo.