Betingelser

   Book time: Majorstuen | Røa

Din vei til førerkortet

Trafikalt grunnkurs Kontakt oss

Veien fra fotgjenger til sjåfør

Det å kunne kjøre bil betyr ulike ting for ulike mennesker. For noen er førerkortet et bevis på at man har blitt voksen. For andre handler det om frihet og muligheten til å sette seg i bilen og reise nesten hvor som helst.

Hvorvidt du velger å ta førerkort når du er 18 eller 40 år, avhenger av en rekke ulike faktorer. Felles for alle som tar førerkortet er derimot at de får nye muligheter til å enkelt flytte seg rundt i verden. Førerkortet kan være en nøkkel til mobilitet eller helt enkelt gi deg en måte å komme deg på arbeid. Uansett hva førerkortet representerer for deg er det imidlertid noe de fleste har et forhold til.

Førerkortet gir deg mange muligheter

Det er mye som skal læres før du er klar til å sette deg bak rattet på egen hånd. Førerkortet gir deg mange muligheter, men også et stort ansvar. Derfor er det viktig at du har kjennskap til alt fra tekniske aspekter ved bilen til trafikkens lover og regler. I tillegg skal du evne å samhandle med andre trafikanter på en trygg og ansvarlig måte.

For noen kan overgangen fra fotgjenger til sjåfør virke skummel og overveldende. Andre har vært interessert i bil fra de var små barn, og vet det meste før de i det hele tatt har begynt å kjøre. Forkunnskapene om bil vil være like varierende som menneskene som skal ta lappen, og vi tilpasser derfor alltid opplæringen til det nivået den enkelte elev ligger på.

Les mer om å ta førerkort for personbil klasse B eller motorsykkel klasse A1, A2 eller A her.

En god trafikkskole er gull verdt

Det er viktig at du velger en god trafikkskole der du får en dyktig kjørelærer som kan være med deg på veien til førerkortet. En god trafikklærer skal være trygg både på det teoretiske materialet og de praktiske oppgavene som skal løses. Det er også viktig at du har tillit til din kjørelærer, som du stoler på at vil lede deg trygt gjennom dine første møter med trafikken.

Øvelse gjør mester

En sjåfør blir ofte tryggere etterhvert som den får flere timer bak rattet. Det samme kan sies å gjelde for trafikkskoler. En trafikkskole med kjørelærere som har fulgt hundrevis av elever frem til bestått oppkjøring, er som regel bedre rustet til å møte utfordringene som følger med nye og varierte elever, enn de som nettopp har startet.

Det teoretiske materialet som skal læres bort under trafikalt grunnkurs og opplæring kan virke komplekst, men må læres bort på en måte som gjør elevene i stand til å bruke informasjonen praktisk i trafikken. Lang erfaring gjør våre trafikklærere i stand til å formidle informasjonen på en måte som du som elev forstår.

Kontakt oss

Et trygt valg på veien mot førerkortet

Ved Majorstuen Trafikkskole finner du kompetente trafikklærere som har holdt kurs og kjøretimer for elever i en årrekke. Erfaringen vi kollektivt har bygget opp gjør oss til en god følgesvenn på din vei førerkortet. Vi vet at det er en spennende og krevende sti du nå skal begi deg ut på, og er klare til å støtte deg hele veien.

Ring, send oss en e-post eller kom innom for å snakke med en av oss, så skal vi gi deg svar på det du lurer på og den tryggheten du trenger for å komme i gang. Vi tilpasser opplæringen til ditt nivå, og tar imot både nye og mer erfarne trafikanter.

Ta kontakt med Majorstuen Trafikkskole, så legger vi en plan for din vei til førerkortet.